IEFKE.LAB

Deze portfolio website toont met name interieur projecten waar ik aan heb gewerkt tijdens mijn dienstverband bij diverse architecten bureaus. Zoals: Atelier Pro (stage), Architecten van Mourik (3,5 jaar), Doepel Strijkers (3 maanden) en OIII architecten (5,5 jaar).

Op dit moment ben ik werkzaam als senior interieurarchitect bij Colliers International te Rotterdam. Mijn focus ligt bij de conceptuele benadering van het interieurontwerp welke wordt door gevoerd tot in detail niveau. Een interieurontwerp staat niet los op zich zelf maar gaat in mijn ogen altijd een relatie aan het gebouw. Interieurarchitectuur is als een 3e huid dat moet passen als een maatpak voor de eindgebruikers. 

Voor meer informatie over mijn ervaring en werkzaamheden, zie mijn Curriculum Vitae onder de download link hieronder.  

CV IEFKE MACHIELSEN

Mijn fascinatie is de grensvervaging tussen (interieur)architectuur en kleding/textiel. Een inspirerende quote van Coco Chanel: “fashion is architecture: it is a matter of proportions”. Onder het label iefkelab ben ik parttime bezig met het verder uitwerken van de volgende conceptuele product ontwerpen: lijkwade ritueel “geborgenheid” schaal “plooi”, melkmeisjeshoed “redesigned”.

Op deze portfolio website toon ik tevens ontwerpen van tijdens mijn studie aan de (KABK) Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den-Haag. In 2006 ben ik Cum-laude afgestudeerd aan de afdeling interieurarchitectuur. 

 

 

Reacties zijn gesloten.