BOUWEND NEDERLAND

INFO:

Bouwend Nederland zat te ruim in het kantoorpand aan de Zilverstraat 69 te Zoetermeer. Colliers International afdeling CICS, heeft een onderzoek gedaan voor de huidige huurder Bouwend Nederland en nieuwe toekomstige huurders. Dit onderzoek is vertaald naar een werkplek concept op basis van activiteitsgerelateerd werken. Vervolgens is dit ruimtelijk vertaald tot een interieurontwerp. De oude cellenkantoor vleugels op de verdiepingen 2 t/m 9 zijn gerenoveerd naar een open kantoor met in de midden kern een ontmoetingsplek. Op deze ontmoetingsplek bevinden zich de volgende functies: zit nissen voor informeel overleg, pantry, kopie en hoge sta tafel. Bouwend Nederland wilde graag studenten uit de bouwsector betrekken bij de realisatie. Het kopie maatwerk meubel en de hoge sta tafel zijn gerealiseerd door studenten.

 

De entree ruimte op de 1e verdieping en het werkcafé op de 10e verdieping zijn gedeeltelijk opnieuw ontworpen ivm meerder huurders in het gebouw.

FUNCTIES: 

Entree:

wachtruimte en receptie

Kantoren:

open werkplekken, stilte werkplekken, vergaderruimtes en   ontmoetingszone annex pantry

Horeca:

Werkcafé 

 MIJN WERKZAAMHEDEN:

1:

Concept ontwerp, Voorlopig ontwerp en Definitief ontwerp 

2:

Ontwerp speciaal maatwerk meubilair incl. tekenwerk

3:

Materialisatie en Kleurenpalet van gehele interieurontwerp

PROJECT GEGEVENS:

Project naam:

Bouwend Nederland

 

Bureau:

Colliers International / afdeling CICS

 

Omschrijving:

Kantoor

 

Plaats:

Zoetermeer

 

Datum:

november 2015 / oplevering

 

Opdrachtgever:

Bouwend Nederland

 

Projectteam:

Iefke Machielsen: Interieurarchitect

Judith Dorlandt: Architect

Auke Brugmans: Werkplekadviseur

Jimmy Koolmoes en Martin Brandwijk: Projectleider

 

Oppervlakte:

m2

 

Reacties zijn gesloten.